МАРКИ, КОЛЕКЦИИ: EXTRA-BODY

Extra-Body Sculpting Gel 200мл
Extra-Body Sculpting Gel 200мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Sculpting Gel 200мл Тип коса Идеален за фина коса....
33,00 лв.
Extra-Body Shampoo 300мл
Extra-Body Shampoo 300мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Shampoo 300мл Тип коса Идеален за фина коса. Аромат...
35,00 лв.
Extra-Body Sculpting Foam 200мл
Extra-Body Sculpting Foam 200мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Sculpting Foam 200мл Тип коса Идеален за фина коса....
35,00 лв.
Extra-Body Conditioner 300мл
Extra-Body Conditioner 300мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Conditioner 300мл Тип коса Идеален за фина коса. Аромат...
40,00 лв.
Extra-Body Boost Volumizing Spray 250мл
Extra-Body Boost Volumizing Spray 250мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Boost Volumizing Spray 250мл Тип коса Идеален за фина...
40,00 лв.
Extra-Body Firm Finishing Spray 364мл
Extra-Body Firm Finishing Spray 364мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Firm Finishing Spray 364мл Тип коса Идеален за всички...
45,00 лв.
Extra-Body Finishing Spray 315мл
Extra-Body Finishing Spray 315мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Finishing Spray 315мл Тип коса Идеален за всички типове...
45,00 лв.
Extra-Body Styling Up Styling Liquid 200мл
Extra-Body Styling Up Styling Liquid 200мл PAUL MITCHELL
Extra-Body Styling Up Styling Liquid 200мл Тип коса Идеален за фина...
45,00 лв.